Zoho ondersteunt uw groei

Zoho is de motor van een perfecte customer journey. Alle Zoho applicaties werken perfect met elkaar samen waardoor de klant een consistent beeld krijgt van uw bedrijf. De applicaties zijn geschikt voor grote en kleine organisaties. Veel applicaties kennen een gratis instap versie. Begin klein en eindig groot. Hieronder een greep uit de verschillende Zoho applicaties. 

PageSense

Meet uw belangrijkste websitestatistieken, begrijp het online gedrag van uw bezoekers en bied hen een gepersonaliseer-de website-ervaring om het aantal conversies te verhogen.

Showtime

Zoho ShowTime is een uitgebreid platform voor het beheren en uitvoeren van uw trainings-activiteiten. Bouw uw eigen merk op, geef nuttige trainingen en bied de wereld meer mogelijkheden.

Campaigns

Responsieve ontwerpen maken, berichten op maat verzenden, e-mail versturen, geautomatiseerde workflows activeren en verbinding maken met nieuwe klanten. De toolkit voor uw e-mail marketing.

Social

Plan onbeperkt posts, houd belangrijke zaken in de gaten en maak aangepaste rapporten met Zoho Social, zodat u altijd weet hoe u presteert op sociale media.

Commerce

Commerce bevat alle tools die u nodig hebt om een webshop te bouwen, bestellingen te ontvangen, de voorraad bij te houden, betalingen te verwerken, verzendingen te beheren, uw merk in de markt te zetten en uw gegevens te analyseren.

Bigin

Met Bigin kunnen kleine bedrijven hun klantrelaties nu eenvoudiger dan ooit beheren. Of u nu klaar bent om te werken met meer dan alleen spreadsheets of u wilt verouderde salestools vervangen, wij helpen u graag om aan de slag te kunnen gaan. Bigin nu!