Website ontwikkelen

Een website moet in jouw (online) strategie passen. Hoe wordt je website gebruikt en welke rol vervult je website in de klantreis. Bij het ontwikkelen van jouw website staat bij ons jouw doel altijd bovenaan. 

In drie stappen jouw website ontwikkelen

Vaststellen online strategie & klantreizen

De kern is: Samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen. Een website die bijdraagt aan de strategie

Webdesign & bouwen website

Een website moet niet alleen mooi zijn maar ook een heldere structuur hebben die snel wordt begrepen.

Live gaan & zichtbaar worden

Nadat we live gaan monitoren gedurende de eerste weken hoe de website wordt gebruikt en sturen bij.

Strategie als uitgangspunt

Wat wil je bereiken? Wat wil je online bereiken? Met die uitgangspunten gaan we aan de slag. We gaan ons verdiepen in jouw verhaal en jouw propositie en hoe we die kunnen inpassen in de online strategie. 

Design

Hierna kunnen we aan de slag met het design van jouw website. Wij ontwikkelen met behulp van wireframes  de indeling en structuur van jouw website. Daarna kunnen we aan de slag met visuele aspecten zoals lettertypes, design elementen, kleurgebruik, witruimtes., etc...

Performance

Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een websites is altijd de onderhoudbaarheid. Het moet relatief makkelijk zijn om de website uit te breiden of aan te passen. Onderhoudbaarheid wil wel eens ten koste gaan van de performance en performance is belangrijk voor de klantbeleving (en de SEO). Daarom zullen we ook aan performance de nodige aandacht besteden.

SEO

SEO kan een belangrijke rol spelen in de online strategie. Het is daarom van belang dat je bij het ontwerp van de website al rekening houdt met SEO aspecten.  Daarnaast zullen we, dien nodig, ook verdere SEO optimalisaties doorvoeren. Daarbij gaat het met name om content en om autoriteit.

Onderhoud

Een website zal ook moeten worden onderhouden. De techniek ontwikkelt zich razend snel dus is het ook zaak om jouw website mee te laten gaan met de laatste technische ontwikkelingen. 

De 60 minuten praktijksessie
digitale vernieuwing 

Daag ons uit en vertel ons jouw business uitdagingen.

Wij zetten onze business brainpower in om samen met jou de mogelijkheden van digitalisering te verkennen.

Een betekenisvolle sessie van een uur. Een sessie die jouw tijd meer dan waard is.

Ongeacht of wij nu een goede match zijn voor een lange termijn relatie.

Wat wij doen