Wil je geen tijd meer verspillen aan je administratie?

Facturen maken, offertes opstellen, planningen maken, reageren op emails en whatsapp berichten.
Allemaal zaken die tijd kosten en waardoor jij niet bezig bent met een klus.
Het liefst zou je de administratie uit besteden.
Gelukkig kan dat!

Facturen

Heb geen omkijken meer naar het maken en verzenden van facturen. Wij zorgen voor een snelle facturatie zodat jij niet lang op je geld hoeft te wachten.

Offertes

Nooit meer tijd kwijt zijn aan het maken van offertes. Offerte aanvragen blijven niet liggen. Wij maken een mooie professionele offerte

Online  communicatie

Nooit meer gestoord worden door berichten en emails van klanten. Er blijft geen e-mail onbeantwoord. Klant tevreden en jij tevreden.

Jouw nieuwe assistent waar je op kan bouwen

Nieuwsgierig naar hoe jij tijd kan besparen met een professionele assistent die jouw branche snapt en zorgt dat je facturen, offertes correct gemaakt worden en jouw emails beantwoord? Maak dan een afspraak.

Van losse documentjes, mapjes en excel sheets naar 1 digitale omgeving

Vanaf nu stuur jij jouw klanten naar jouw website waar ze zelf kunnen inloggen, berichten kunnen achterlaten, facturen en offertes kunnen inzien, foto's kunnen uploaden, projectvoortgang kunnen bekijken en nog veel meer.


Je klanten kunnen hier alles vinden en storen jou niet meer met emails en telefoontjes.


Gewoon slim geregeld!

Nooit meer je administratie doen in de late uurtjes of in het weekend

Vanaf nu hoef je niet meer in de late uurtjes of in het weekend nog eens achter je computer of laptop te kruipen om je administratie te doen. Je wilt na de klus in de avond en weekend je verdiende rust en quality time met familie en vrienden. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Bel voor een afspraak: 070 - 221 2776