Strategie & advies

Wij helpen je met ontwikkelen van jouw digitale strategie. Een strategie die is afgestemd op jouw doelgroep. Twee vragen spel daarbij een hoofdrol: 'Waar wil je heen?' en 'Hoe gaan we daar komen?' 

De 60 minuten praktijksessie
digitale vernieuwing 

Daag ons uit en vertel ons jouw business uitdagingen.

Wij zetten onze business brainpower in om samen met jou de mogelijkheden van digitalisering te verkennen.

Een betekenisvolle sessie van een uur. Een sessie die jouw tijd meer dan waard is.

Ongeacht of wij nu een goede match zijn voor een lange termijn relatie.

Waar wil je naar toe en hoe kom je daar?

Bij het vaststellen van de strategie gaan we goed kijken naar de doelen die je wilt bereiken. Ook is het belangrijk om te weten waar je vandaan komt. In een gezamenlijke brainstormsessie maken we dat plaatje compleet en gaan we kijken wat er voor nodig is om de doelen te bereiken en wat daarbij de beste weg is.

Plannen maken

Nadat we de strategie gezamenlijk hebben vastgesteld gaan we werken aan het plan. Wat moeten we concreet wanneer gaan doen. Welke zaken hangen met elkaar samen. Wat moet er echt eerst, waar zitten de risico's, en waar is het laag hangend fruit. Allemaal zaken die we moeten bekijken om tot een goed succesvol plan te komen.

Advies

Uiteraard blijf jij altijd gedurende het geheel proces aan het stuur. Wij adviseren en jij neemt de besluiten. Soms zijn het gevraagde adviezen soms ongevraagd. Altijd is ons doel om duidelijk te maken waar wij risico's zien en, belangrijker, waar kansen liggen.

Wat wij doen