Breid je klantenbestand uit en vul je praktijk

✓ Online campagnes
✓ Social media beheer
✓ Websites & branding

Vrijblijvend gesprek

Zonder praktijkmanager geen resultaat

Heb jij moeite om nieuwe patiënten aan te trekken voor je tandartspraktijk? Voelt het alsof je vastzit in een vicieuze cirkel van traditionele marketingmethoden die niet langer werken?

Stop met inspanningen die niet werken

Dan is het tijd om te stoppen met het verspillen van tijd en geld aan marketinginspanningen die geen resultaten opleveren. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om te proberen je praktijk te laten groeien zonder succes.

De oplossing

Maar maak je geen zorgen, want we hebben de oplossing voor jouw probleem. Onze marketingexperts hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën om tandartspraktijken te laten groeien. En nu delen we onze beste tips en geheimen met jou in ons gratis eBook!

De nieuwe standaard om nieuwe klanten aan te trekken: behavioural design

→ Behavioural design is een wetenschappelijke methode die principes uit de psychologie, neurowetenschappen en gedragseconomie toepast om het gedrag van mensen te beïnvloeden en te sturen. 

→ Het is een techniek die zich richt op het ontwerpen van producten, diensten en processen met als doel om het gedrag van mensen te veranderen.

→ In het kader van online marketing kan behavioral design worden toegepast om de conversie van een website te verhogen. 

→ Door middel van onder andere kleurgebruik, beeldmateriaal en tekst wordt het gedrag van de bezoeker gestuurd en beïnvloed. 

→ Hierbij wordt gebruik gemaakt van principes als nudging en framing om de bezoeker te verleiden tot bepaalde acties, zoals het invullen van een contactformulier of het plaatsen van een bestelling. 

→ Door de toepassing van behavioral design kunnen online campagnes effectiever worden en kunnen meer leads en klanten worden gegenereerd.

GRATIS EBOOK


Download hier gratis het ebook Behavioural design voor praktijkmanagers en eigenaren en ontdek hoe jij met nieuwe technieken jouw klantenbestand kan uitbreiden en je praktijk kan laten groeien.

Diensten

Websites & branding

Door de inzet van neuromarketing en behavioural design zorgen wij ervoor dat jouw website en branding effectief zijn.

v.a. 500,- p.m.

Klant campagnes

Wij creëren gerichte en relevante advertenties die aansluiten bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep. 

v.a. 400,- p.m.

Social media beheer

Heb je geen tijd voor jouw social media marketing? Dan helpen wij jou met jouw social media management zodat je zichtbaar en relevant blijft.

v.a. 300,- p.m.

Wij versterken jouw marketing met behavioural design

✓ Tijdens een (online) afspraak vertellen we je meer over hoe wij te werk gaan.

✓ We beantwoorden jouw vragen over online marketing en behavioural design.

✓ We luisteren naar jouw doelen en komen met een passende oplossing.

Vrijblijvend gesprek

Voordelen

Tijdwinst

✓ De uitvoering wordt voor jou gedaan
✓ Jij focust je op de praktijk

Positionering

✓ Nummer 1 bij de doelgroep
✓ Mond tot mond reclame

Future-proof

✓ Een digitale klantbeleving om trots op te zijn
✓ Automatiseren van herhalende processen

 Klantenbestand

✓ Wachtlijst en geen lege praktijkruimtes
✓ Rust en continuiteit

Werkwijze

Onze werkwijze is ontworpen om jou als praktijkmanager of praktijkhouder te ontzorgen en je tandartspraktijk te laten groeien. We rapporteren wekelijks aan de praktijkmanager en delen deze rapportages met de praktijkhouder. Zo kun je in één oogopslag zien hoe je marketing presteert en eenvoudig keuzes maken om de praktijk beter aan te sturen. Ons compacte team biedt digitale mogelijkheden op een kernachtige manier aan en als je zelf ideeën hebt, kun je die meteen met ons delen. Korte lijnen, snelle communicatie en persoonlijk contact zijn onze sterke punten. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw praktijk laten groeien.

1. 
Intake & onderzoek

We beginnen met een uitgebreide intake waarin we jouw praktijk en doelgroep leren kennen. We doen ook onderzoek naar jouw markt, concurrenten en de behoeften van jouw doelgroep.

2.
Campagne ontwikkeling

Op basis van de verzamelde informatie ontwikkelen we een op maat gemaakte campagne. Hierbij maken we gebruik van onze expertise in behavioural design om ervoor te zorgen dat de campagne de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep.

3.
Live gang & optimalisatie

Nadat de campagne is gelanceerd, monitoren we de resultaten en optimaliseren we waar nodig om de beste resultaten te behalen. We blijven constant meten, analyseren en aanpassen om ervoor te zorgen dat jouw praktijk de beste leads binnenhaalt.

Altijd persoonlijk contact met de experts

Over ons

Wij zijn een team van marketing experts die praktijkeigenaren helpen om hun klantenbestand uit te breiden en processen te digitaliseren.


We helpen met het verbeteren van de positionering en branding van praktijken, en het digitaliseren van de marketingactiviteiten. 


We geloven dat de sleutel tot succes ligt in het begrijpen van de behoeften en interesses van de doelgroep, en het creëren van relevante en waardevolle content die aansluit bij deze behoeften. 


Met ons heb jij een partner die meedenkt en advies geeft op het gebied van marketing, digitalisering en behavioural design.


Plan een vrijblijvende (online) gesprek om persoonlijk kennis te maken.

Jan Blok - Founder Paradigmo

Vrijblijvend gesprek