Ondernemer, altijd druk?

Let’s face it! Ondernemen zit gewoon in je bloed. Maar je wordt iedere keer weer de details in gezogen. Daarvoor ben je niet op deze aarde. Je hebt mensen die taken uitvoeren en je hebt mensen met ideeën die dingen bedenken en creëren. En jij? Jij bent een creator. Een ondernemer.
Hoe zit het met jouw ondernemers ambitie?
Je wilt weer tijd hebben om te gaan ondernemen en te creëren en te stoppen met brandjes blussen. Want van brandjes blussen en ander onnodige zaken krijg je geen energie. Zaken die repetitief zijn en prima geautomatiseerd kunnen worden.

Als jij genoeg tijd had dan zou je nog meer mooie dingen kunnen creëren 

Je weet wat je wil
Je weet exact hoe je het zou willen. Echter door het succes van jouw bedrijf stromen de opdrachten binnen. Door de vele opdrachten krijgen je medewerkers het drukker. Die wil je ook blij houden en niet onder druk zetten. Want je wilt ze niet verliezen aan een concurrent.
Hoe krijg je weer controle
Waar moet je beginnen? Hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat je weer kan ondernemen? Hoe voorkom je dat je de details wordt ingezogen? Hoe houd je tegelijkertijd je personeel en klanten tevreden? 

Back in control

Speciaal voor ondernemers die weer in control willen komen hebben wij ons 'back in control' programma opgezet. Wil jij weten of dit programma wat voor jouw bedrijf is? Plan dan een 20 minuten call in. In deze call kunnen wij samen vaststellen of jij baat gaat hebben bij ons programma.

Het 'back in control' programma in vogelvlucht

Kleine stappen maken met het doel voor ogen is het uitgangspunt bij ons 'back in control' programma. Beter 10 kleinere haalbare stappen maken dan 1 hele grote en moeilijk haalbare stap. Geen groots meeslepend plan maar successem behalen. En zorgen dat iedereen in het bedrijf enthousiast wordt.


Kleine overzichtelijke stappen. Zorgen dat iedere stap goed gaat werken. En dan weer de volgende stap op weg naar het einddoel: Meer tijd voor ondernemerschap. Intussen zal het gehele bedrijf hiervan profiteren wat gaat zorgen voor betere prestaties.

Stap 1:

Oplossing knelpunten vaststellen

Wij gaan een quick scan uitvoeren zodat we de belangrijkste tijdverslinders in beeld hebben en maken een blauwdruk van de oplossingsrichting.

Stap 2:

​Keuzes maken en implementeren 

Op basis van stap 1 maken we slimme keuzes voor de kleinste stap met de grootste impact op het resultaat. We gaan deze ook zo snel mogelijk inrichten en mee werken.

Stap 3:

​Evalueren en doorpakken

Wat kunnen we leren van de eerste implementatie? Moeten we gaan bijsturen? Wat gaan we als volgende aanpakken?

Jouw kernteam

Jouw kernteam bestaat uit Navien Bansi en Jan Blok. Als team hebben ze veel ervaring met het ontwikkelen van MKB bedrijven. Navien is creatief en goed in het ontwikkelen van 'out-of-the-box' oplossingen. Navien heeft een jaren lange ervaring als marketing consultant voor kleine en middel grote ondernemers. Jan is bedrijfskundig en gestructureerd en van huis uit ICT minded. Heeft tientallen jaren als manager en projectmanager in de ICT gewerkt.