Medewerker engagement

Het succes van jouw organisatie staat en valt bij betrokken medewerkers. Gaat er veel veranderen in jouw organisatie? Dan is de kans reëel dat medewerkers mentaal afhaken. Ga je er teveel vanuit gaat dat medewerkers jouw plannen wel begrijpen en volgen? Dan gaat je dat behoorlijk opbreken en krijg je de rekening later gepresenteerd.

Creëer vertrouwen in de toekomst

Medewerkers die vertrouwen hebben in de toekomst zijn de meest betrokken en stabiele medewerkers. Dat zijn medewerkers die het gevoel dat zij invloed hebben op de toekomst. Dat er naar ze geluisterd wordt. Dat hun mening relevant is. 

Begrijp het brein van jouw medewerker

Voor medewerker engagement is breinkennis belangrijk. Waarom zeggen medewerkers soms ja en doen ze nee. Wij helpen jou en je management team de invloed op de medewerkers in positieve zin te vergroten.   

Sturen op data die je wellicht al hebt

Use this paragraph to describe what you do. This is a great place to let your visitors know who you are. Add useful information that your users may find interesting. What makes you stand out? Why you do what you do? What is your passion? Here is where you can just let go. Now is when you let them know. Zoho Sites, your site, your story. Click here to add your story.

De 60 minuten praktijksessie
digitale vernieuwing 

Daag ons uit en vertel ons jouw business uitdagingen.

Wij zetten onze business brainpower in om samen met jou de mogelijkheden van digitalisering te verkennen.

Een betekenisvolle sessie van een uur. Een sessie die jouw tijd meer dan waard is.

Ongeacht of wij nu een goede match zijn voor een lange termijn relatie.

Wat wij doen