Digitale groei wordt duurzaam met gedragsontwerp

Gedragsontwerp gaat om het toepassen van ontwerp- en psychologische principes om gedrag te beïnvloeden en verandering te bewerkstelligen. Door dit toe te passen op jouw organisatie, bijvoorbeeld bij jouw positionering, je marketing en je digitalisering zal de performance van jouw organisatie flink toenemen.

Hoe profiteer je van gedragsontwerp

Met gedragsontwerp verbeteren wij jouw digitale groeistrategie. Hiermee kunnen wij de groeistrategie optimaliseren om meer conversies, klantloyaliteit en winst te genereren. Door te begrijpen hoe consumenten reageren op digitale content en technologieën, kan je de gebruikerservaring van jouw website, app of ander digitaal kanaal verbeteren.


Gedragsontwerp gebruikt technieken zoals nudging en persoonlijke aanpassingen om consumenten te stimuleren om de gewenste acties te ondernemen, zoals het invullen van een formulier, het plaatsen van een bestelling of het delen van content op social media. Ook kan gedragsontwerp helpen om de usability van de website of app te verbeteren, bijvoorbeeld door de indeling van de pagina's te optimaliseren en de call-to-actions te verduidelijken.


Door gebruik te maken van gedragsontwerp in je digitale groeistrategie kan je de interactie tussen jouw bedrijf en de consumenten optimaliseren en hen stimuleren om te blijven terugkomen. Dit kan leiden tot meer conversies, hogere klanttevredenheid en groei van jouw bedrijf.

De 60 minuten praktijksessie
digitale vernieuwing 

Daag ons uit en vertel ons jouw business uitdagingen.

Wij zetten onze business brainpower in om samen met jou de mogelijkheden van digitalisering te verkennen.

Een betekenisvolle sessie van een uur. Een sessie die jouw tijd meer dan waard is.

Ongeacht of wij nu een goede match zijn voor een lange termijn relatie.

Wat wij doen