Content marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel van de online strategie. Met content marketing ondersteun je jouw verhaal en maak je je kennis zichtbaar voor jouw doelgroep. Hierdoor kan 

In drie stappen jouw website ontwikkelen

Vaststellen online strategie & klantreizen

De kern is: Samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen. Een website die bijdraagt aan de strategie

Webdesign & bouwen website

Een website moet niet alleen mooi zijn maar ook een heldere structuur hebben die snel wordt begrepen.

Live gaan & zichtbaar worden

Nadat we live gaan monitoren gedurende de eerste weken hoe de website wordt gebruikt en sturen bij.

Strategie als uitgangspunt

Wat wil je bereiken? Wat wil je online bereiken? Met die uitgangspunten gaan we aan de slag. We gaan ons verdiepen in jouw verhaal en jouw propositie en hoe we die kunnen inpassen in de online strategie. 

Blogs

Hierna kunnen we aan de slag met het design van jouw website. Wij ontwikkelen met behulp van wireframes  de indeling en structuur van jouw website. Daarna kunnen we aan de slag met visuele aspecten zoals lettertypes, design elementen, kleurgebruik, witruimtes., etc...

Fotografie

Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een websites is altijd de onderhoudbaarheid. Het moet relatief makkelijk zijn om de website uit te breiden of aan te passen. Onderhoudbaarheid wil wel eens ten koste gaan van de performance en performance is belangrijk voor de klantbeleving (en de SEO). Daarom zullen we ook aan performance de nodige aandacht besteden.

Video

SEO kan een belangrijke rol spelen in de online strategie. Het is daarom van belang dat je bij het ontwerp van de website al rekening houdt met SEO aspecten.  Daarnaast zullen we, dien nodig, ook verdere SEO optimalisaties doorvoeren. Daarbij gaat het met name om content en om autoriteit.

Onderhoud

Een website zal ook moeten worden onderhouden. De techniek ontwikkelt zich razend snel dus is het ook zaak om jouw website mee te laten gaan met de laatste technische ontwikkelingen. 

Wat wij doen