Wat doen we en waarom is dat belangrijk

Wij zijn gericht op nieuwe concepten en implementatie

Ieder bedrijf loopt wel eens een keertje vast. De groei in klanten neemt af. Het nieuwe product komt maar niet van de grond. De medewerkers zijn niet meer gemotiveerd. Processen lopen stroef. Je kan er de vinger niet opleggen. Dat is vaak het punt waarop wij worden ingeschakeld. 

Met nieuwe energie, nieuwe ideeën, een nieuwe kijk brengen wij beweging. De beweging die jouw bedrijf nodig heeft om het plafond te doorbreken. Om een nieuwe groeiperiode in te gaan.

Onze visie en missie

Paradigmo werkt voor bedrijven die willen groeien. En dan niet alleen qua klanten maar bijvoorbeeld ook qua professionaliteit of qua kosten effectiviteit. Wij helpen ze met het creative concept, bedenken van oplossingen voor marketing, samenwerking of efficientie. Van het bedenken van marketingstrategie tot en met de realisatie van uw bedrijfsdoelen. Dit doen we met behulp van scherpe analyses en praktische oplossingen.

Onze historie

In 2016 kwamen Jan en Navien elkaar tegen op een netwerk event. Jan heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft als ICT manager, interim manager en managementtrainer zijn sporen verdient. Navien heeft een marketing achtergrond en heeft met succes een marketing bureau opgezet.

Ze ontdekken al snel dat deze twee complementaire achtergronden een meerwaarde hebben. In de loop der tijd ontdekken ze op steeds meer vlakken hoe ze die meerwaarde kunnen gebruiken. En zijn hiermee in staat  om ondernemers en bedrijven die vastlopen te helpen. 

Het team

De kern van het Paradigmo team wordt gevormd door Jan & Navien. Voor specifieke kennis en opdrachten werken zij samen met een team van zelfstandig specialisten. 

Jan Blok

Senior Consultant

Strategie en ICT

Navien Bansi

Senior Consultant

Marketing & branding

Ons specialisten team

Rob van Erp

Netwerker/Sales advisor

Giovanna Jansen

Tekstschrijfster

Winodj Jhingoer

Sales consultant

Heidi Middenkoop

SEO/SEA consultant

Jamal Knop

Grafisch ontwerper