Marketing automation

Leadgeneratie is een belangrijke voorwaarde voor bedrijfsgroei. Hiervoor kan je marketing automation inzetten. Voor e-mail, webinars, funnels, crm, social media zijn vele toepassing beschikbaar. Wellicht gebruik je er een aantal. Wij zorgen ervoor dat al die tools integreren tot één krachtige marketing machine.

Betere leads met automatische leadgeneratie

Het genereren van goede leads is essentieel voor de verkoopafdeling. Met marketing automation maak je de optimale online klantreis waarbij leads die een koopintentie hebben komen bovendrijven. Het verkoopproces wordt hierdoor een stuk effectiever. Wij ontwikkelen samen met jou die optimale online klantreis waarbij de goede leads automatisch komen bovendrijven.

Maak beheersbare stappen met het einddoel voor ogen

Marketing automation doe je met een doel. Het doel is nooit marketing automation. Het is een onderdeel van het geheel. Met andere woorden: besteed aandacht aan alle onderdelen. Processen, systemen en het belangrijkste onderdeel: de mensen. Wij zorgen dat alles en iedereen goed op elkaar is ingewerkt waardoor de investering in marketing automation optimaal rendeert.

De 60 minuten praktijksessie
digitale vernieuwing 

Daag ons uit en vertel ons jouw business uitdagingen.

Wij zetten onze business brainpower in om samen met jou de mogelijkheden van digitalisering te verkennen.

Een betekenisvolle sessie van een uur. Een sessie die jouw tijd meer dan waard is.

Ongeacht of wij nu een goede match zijn voor een lange termijn relatie.

Wat wij doen